Nicaragua Brigade

In 2020 maakt de groep weer een reis naar Nicaragua. Uw bijdrage helpt de kinderen met een beperking in de sloppenwijken van Matagalpa een beter leven te geven.

Gesponsord: €9180.-

Patricia van Oost

Mijn naam is Patricia van Oost, ik ben 38 jaar en woon in Utrecht. Ik werk nu zo’n 10 jaar op ORS Lek en Linge als docent kunst en heb al vele reizen mogen begeleiden, maar nog nooit buiten Europa. Het wordt dan ook mijn eerste reis naar Nicaragua.

Ik ben benieuwd naar alle indrukken die wij daar zullen krijgen en wat het met ons als individu en als groep doet. Ik heb al fantastische verhalen gehoord van de vorige brigade deelnemers en toen ik 2 van mijn oud mentor leerlingen vroeg waarom ik mee zou moeten, kwamen er voor hun weer veel herinneringen boven drijven. De leuke en soms ook iets minder leuke momenten, maar hun gezamenlijke eindconclusie luidde in koor : als je de kans krijgt DOEN.

Het is namelijk iets om nooit te vergeten, een unieke ervaring door de mensen daar en de groep met wie je gaat. Iets wat wij samen gaan beleven! Ik kijk er enorm naar uit!