Nicaragua Brigade

In 2020 maakt de groep weer een reis naar Nicaragua. Uw bijdrage helpt de kinderen met een beperking in de sloppenwijken van Matagalpa een beter leven te geven.

Gesponsord: €9180.-

Remy van den Bosch

Hola

Ik ben Remy van den Bosch, 31 jaar en woon in Utrecht. Mijn grootste hobby is voetbal. Ik speel al ruim 13 seizoenen in het eerste elftal van Kampong. Sinds het schooljaar 2015-2016 werk ik als docent wiskunde op de VMBO-locatie.

Ik heb het geluk gehad dat ik onderdeel mocht uitmaken van brigade #8. Afgelopen zomer heb ik daardoor voor het eerst deze onvergetelijke reis mogen meemaken. Een bijzonder reis, die ik nooit zal vergeten. In drie weken tijd doe je zo veel indrukken op, dat Nicaragua je heel lang na thuiskomst nog zal bezighouden. Ik heb dan ook niet getwijfeld om me weer voor twee jaar aan het project te verbinden. Ik kijk ernaar uit om samen met deze nieuwe groep het avontuur aan te gaan. Het is niet altijd makkelijk en er zullen tegenslagen komen, maar deze reis is het dubbel en dwars waard. Wat onze komst losmaakt bij de mensen in Nicaragua is ongekend.