Nicaragua Brigade

In 2020 maakt de groep weer een reis naar Nicaragua. Uw bijdrage helpt de kinderen met een beperking in de sloppenwijken van Matagalpa een beter leven te geven.

Gesponsord: €9180.-

Stef Dingemans

Hola!

Mijn naam is Stef Dingemans (27) en ten tijden van de opstart van het project was ik verbonden aan het Lek en Linge als vervangend docent maatschappijleer. Helaas is er voor mij geen ruimte om de komende periode ook op deze school te werken maar gelukkig kan ik mij wel blijven inzetten voor de Nicaragua brigade. Vanuit mijn nieuwe baan als junior docent aan de faculteit geowetenschappen van de Universiteit Utrecht zal ik mij vol blijven inzetten voor de mooie initiatieven en acties die we al hebben bedacht!

Nicaragua is voor mij nog een onbeschreven blad maar ik ben al wel eerder in de omgeving geweest ten tijde van mijn studie. Zo heb ik enkele weken onderzoek gedaan in Mexico en heb een half jaar doorgebracht in Bolivia. Mijn studieachtergrond sluit dan ook goed aan bij het project en betreft een combinatie van sociale wetenschappen zoals ontwikkelingsstudies, politicologie en culturele antropologie.

Ik hoop dat ik mijn kennis en ervaring kan gaan inzetten om de kinderen in Matagalpa te helpen en ondersteunen in datgene waar zij behoefte aan hebben, en waar zij structureel zichzelf mee kunnen ontwikkelen!

Saludos,
Stef Dingemans